FinnMETKO -näyttely 17. kerran

Työkonealan näyttely FinnMETKO 2018 järjestetään Jämsässä 30.8.–1.9.2018. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on auki päivittäin klo 9–17.00. Vuoden 2016 näyttely kokosi Jämsän Myllymäkeen yli 36 000 ammattivierasta ja yli 400 näytteilleasettajaa.

Näyttelyosastojen varaus ja osastojen myynti alkaa tällä kirjeellä

Osastojen ja aluepalveluiden hinnat ovat pääsääntöisesti samat kuin 1.6.2016 voimassa olleet hinnat. Osastot ovat avoimessa myynnissä. Konekilpailujen osastot on merkitty erikseen karttaan (mm. Gradia Jämsä ja Puunkuormauskisa). Toimi ripeästi. Osastovaraukset vastaanotetaan niiden saapumisjärjestyksessä. Varaukset ja kyselyt emaililla: mirva.revontuli@koneyrittajat.fi tai puhelimitse numeroon 040 900 9415.
Varauksen voi tehdä myös sähköisesti kotisivuillamme www.finnmetko.fi - > Näytteilleasettajille -> Ilmoittautumissopimus- ja lomake tai skannaamalla allekirjoitetun näyttelysopimuslomakkeen sähköpostin liitteeksi, saat ilmoittautumisen toteutumaan heti.

Näyttelyosastojen esittelyt

Kaikkien alueiden osastoja esitellään Jämsässä näyttelyalueella pidettävissä asiakastilaisuuksissa kesäkuun 20 ja 21. päivinä klo 10–13.00. Osoite on Metsäoppilaitoksentie 14, FI-42300 Jämsänkoski. Tilaisuuteen on tienvarsiopasteet. Ilmoittaudu tilaisuuksiin kesäkuun 7. päivä mennessä: email tania.airosmaa@koneyrittajat.fi tai puh. 040 900 9410.

Työnäytöshakkuualueet, yhteensä yli 16 ha

Työnäytöshakkuut toteutetaan harvennushakkuina Mäntäntien varressa uuden P-alueen (9 ha) vieressä ja Gradia Jämsä:n piha-alueiden ja maarakennusalueen välisellä metsäalueella. Työnäytösalueisiin voi käydä tutustumassa kesä- ja elokuussa ottamalla etukäteen yhteyttä Erkki Eilavaaraan p. 040 900 9421.

Maksuttomat FinnMETKO-bussit

Aluetta kiertää porttien ulkopuolella entiseen tapaan opastettu FinnMETKO-bussikuljetus. Bussireitti kiertää P-alueet ja portit. Lehmisuon alueella on maksulliset asuntoauto- ja -vaunupysäköintialueet, www.karavaanariparkki.fi. Alueelle on opastus.

Laaja P-alue Mäntäntien varressa

FinnMETKO 2018 –näyttelyssä on käytössä uusi P-alue tilausliikenteen busseille ja henkilöautoille. Alue oli käytössä FinnMETKO 2016 tapahtumassa ensi kertaa. Alueelta on opastettu kävely-yhteys Myllymäen näyttelyalueelle (900 m) ja FinnMETKO-bussikuljetus muualle näyttelyalueella. Uudelle P-alueelle on opastus Koskenväylältä ja Mäntäntie 56:lta.

FinnMETKO 2018 -näyttelymateriaali

FinnMETKO 2018 -osastokartat ja -näytteilleasettajamateriaali näyttelysopimuksineen ovat tässä kirjeessä. Materiaali on myös www.finnmetko.fi-sivuilla. Materiaali käännetään englanniksi. Varaamme kaikki oikeudet muutoksiin. Kehitämme alueiden opastusta, ravintolatoimintaa ja painotamme eritoten yleisöturvallisuutta. Kiitämme edellisten näyttelyiden aikaisesta hyvästä yhteistyöstä ja toivomme menestystä yritystoiminnan haasteisiin.

Toimitusjohtaja
Erkki Eilavaara
Finnmetko Oy

Yhteistyökumppaneiden ilmoituksia

Varmista näkyvyytesi näyttelyn yhteydessä. Ota yhteyttä näyttelyn markkinointipäällikköön Tapio Hirvikoskeen, puh 040 9009 417.