FinnMETKO -näyttely 18. kerran


Työkonealan näyttely FinnMETKO 2020 järjestetään Jämsässä 3.–5.9.2020. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on auki päivittäin klo 9–17.

Näyttelyosastojen varaus ja myynti

Osastojen ja aluepalveluiden hinnat ovat pääsääntöisesti samat kuin 1.6.2018 voimassa olleet hinnat. Osastot ovat avoimessa myynnissä. Konekilpailujen osastot on merkitty erikseen karttaan.  Osastovaraukset ja kyselyt emaililla: Mirva Revontuli.

Täytä ilmoittautumislomake sähköisesti kotisivuillamme www.finnmetko.fi ► Näytteilleasettajille ► Ilmoittautumissopimus- ja lomake tai skannaamalla allekirjoitetun näyttelysopimuslomakkeen sähköpostin liitteeksi.

Osastojen esittely näytteilleasettajapäivässä

Kaikkien alueiden osastoja esitellään Jämsässä näyttelyalueella pidettävässä asiakastilaisuudessa elokuun 29. ja 20. päivänä 2020 klo 9.30–13.00. Osoite on Metsäoppilaitoksentie 14, FI-42300 Jämsänkoski. Tilaisuuteen on tienvarsiopasteet. Ilmoittaudu tilaisuuteen elokuun 14. päivään 2020 mennessä: Mirva Revontuli.

Työnäytöshakkuualueet

Työnäytöshakkuut toteutetaan harvennushakkuina Gradia Jämsän piha-alueiden ja maarakennusalueen välisellä metsäalueella.

Maksuttomat FinnMETKO-bussit

Messujen aikana aluetta kiertää porttien ulkopuolella opastettu FinnMETKO-bussikuljetus entiseen tapaan. Bussireitti kiertää P-alueet ja portit. Lehmisuon alueella on maksulliset asuntoauto- ja -vaunupysäköintialueet, www.karavaaniparkki.fi. Alueelle on opastus.

Laaja P-alue Mäntäntien varressa

FinnMETKO 2020 –näyttelyssä on käytössä P-alue tilausliikenteen busseille ja henkilöautoille. Alueelta on FinnMETKO-bussikuljetus muualle näyttelyalueella. P-alueelle on opastus Koskenväylältä ja Mäntäntie 56:lta.

FinnMETKO 2020 -näyttelymateriaali

FinnMETKO 2020 -osastokartat ja -näytteilleasettajamateriaali näyttelysopimuksineen on postitettu asiakkaille keväällä 2019 ja materiaali on myös näillä www.finnmetko.fi-sivuilla. Varaamme kaikki oikeudet muutoksiin. Kehitämme alueiden opastusta, ravintolatoimintaa ja painotamme eritoten yleisöturvallisuutta. Covid-19-viruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa näyttelyssä noudatetaan erityisohjeita. Kiitämme edellisten näyttelyiden aikaisesta hyvästä yhteistyöstä ja toivomme menestystä yritystoiminnan haasteisiin.

Yhteistyökumppaneiden ilmoituksia

Varmista näkyvyytesi näyttelyn yhteydessä. Ota yhteyttä näyttelyn markkinointipäällikköön Tapio Hirvikoskeen, puh 040 9009 417.