Tapahtuman esittely

FinnMETKO 2018 on Suomen suurin konealan tapahtuma. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia.

Kuljetusala on perinteisesti voimakkaasti mukana messuilla. Perävaunukaluston valmistajat ja kuorma-autojen maahantuojat ovat paikalla pääportin läheisyydessä. Hyötyajoneuvojen esiintyminen näyttelyssä on saanut vahvan jalansijan. Tarvike- ja varaosatoimittajat ovat paikalla kaikki. Näyttelyssä tehdään laitekauppaa satojen tuhansien eurojen arvosta. Alan huoltoyritykset ovat esillä laajasti.

Maarakennus-, bioenergia- ja puunkorjuukaluston työnäytöksiä voi seurata Kaakkolammin soranottoalueella ja harvennushakkuupalstoilla.

Järjestyksessä 17. FinnMETKO -näyttely toteutetaan 30.8.–1.9.2018 Jämsässä, Gradia Jämsän, Jämsän kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueilla. Näyttely levittäytyy yli 100 ha:n alueelle. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on avoinna päivittäin klo 9.00–17.00.

Edellisessä FinnMETKO 2016 -näyttelyssä Jämsässä vieraili kolmen näyttelypäivän aikana yli 36 000 näyttelyvierasta.Näyttelyyn oli ilmoittautunut yli 400 näytteilleasettajaa.

Näyttelyssä on suuret sisähallitilat, joissa esiintyy yli 80 yritystä. Kokonaisnäyttelyalue on yli 200 ha pysäköintialueineen. Pysäköintialueita on tuhansille autoille ja sadoille busseille. Näyttelyn eri alueiden välillä on maksuton bussikuljetus.

FinnMETKO 2018 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjien liitto ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. 
 

Yhteistyökumppaneiden ilmoituksia

Varmista näkyvyytesi näyttelyn yhteydessä. Ota yhteyttä näyttelyn markkinointipäällikköön Tapio Hirvikoskeen, puh 040 9009 417.